Recension av hemsida, Hemlikt

Recension av hemsida, Hemlikt

Det har blivit dags för ännu en recension av en populär sida på webben och denna gång tar vi på webdesign4u och kikar närmare på Hemlikt som är en sida som erbjuder bland annat skyddat boende, vilket innebär att de gör ett viktigt arbete och hjälper personer som är utsatta i vårt samhälle. För detta ska de givetvis ha stor cred och gällde det bara vad man gör skulle de givetvis kvittera ut högsta betyg.

Men det vi tittar efter här i bloggen är ju hur hemsidan är designad och ingenting annat. Även här ska det redan tidigt sägas att Hemlikt kommer att kvitter ut ett högt betyg. Det som är positivt med Hemlikt är att de har en väldigt snygg och stilren hemsida. Redan när man kommer in på den känns den fräsch och modern och man får intrycket av att de som ligger bakom hemsidan verkligen vet vad de sysslar med.

När man surfar in på sidan möts man av det viktigaste först. Ett stilrent grått textblock som förklarar vad syftet med verksamheten är. När det gäller ett så här pass allvarligt ämne får man verkligen passa på att säga att de sköter det snyggt. Hemsidan är stilrent designat och tack vare den gråa rutan känner man allvaret i ämnet utan att det på något vis känns allt för tungt. Denna kombination är svår att få till när man designar en hemsida, tro mig, men här har gänget bakom denna hemsida verkligen fått till det.

Ett annat stort plus med denna hemsida är att den har en väldigt tydlig meny som gör det lätt att navigera på sajten. När man vill navigera där så hittar man snabbt och enkelt det man söker och detta är ju faktiskt själva syftet med en meny. Allt som allt har Hemlikt en stilren och snygg hemsida som passar perfekt för ändamålet, därför kan betyget inte bli annat än 10 poäng av 10 möjliga.

admin

Lämna ditt meddelande